Ron Turk Servicebouw het bedrijf, dat van alle markten thuis is.

Aluminium veranda:

De aanschaf van een aluminium veranda is een aanwinst voor uw huis. Zo kunt u, ondanks het soms tegenvallende weer in Nederland, toch genieten van het buitenleven. Bovendien blijven uw tuinmeubelen, kinderspeelgoed of barbecue goed beschermd tegen weersinvloeden.

Een aluminium veranda behoudt lang zijn waarde. Aluminium is onderhoudsarm en duurzaam. De aluminium veranda's van Ron Turk Servicebouw zijn aan te passen aan elk model woning.

Door het gebruik van de juiste dakbedekking blijft het op warme zomerdagen bovendien lekker koel onder uw aluminium veranda. De kamer blijft daarbij zo licht als u wenst. U kunt kiezen uit twee verschillende dakbedekkingen voor uw aluminium veranda. Glas of polycarbonaat in diverse uitvoeringen. De voordelen van polycarbonaat zijn; het zeer transparant is, goed warmtebestendig, vorm- en slagvast en bestand is tegen veroudering.

Veranda zonwering:

Met een veranda zonwering bent u in staat de temperatuur in uw veranda of in uw serre optimaal, naar uw wens, aan te passen.
Het doek wordt via een ingenieus systeem over het dak van de veranda getrokken. In de onderlijst is een onzichtbaar veersysteem gemonteerd waardoor het doek constant strak gespannen staat, ook bij een hoge winddruk. De vrije centimeters tussen het doek en het glas zorgen voor een optimale luchtcirculatie, zodat het dak niet opwarmt. Zo creëert u een comfortabele extra leefruimte, waarvan u optimaal kunt genieten in een aangename temperatuur.


De voordelen van een veranda of serre zonwering;

  • De ideale temperatuur regelaar, uiterst doeltreffend.
  • Een prachtig harmonieus geheel.
  • Geschikt voor elke veranda of serre.
  • Zeer gebruiksvriendelijk door de elektrische aandrijving.
  • UV protectie van Uw interieur.
  • Uitgevoerd met hoogwaardig gepoedercoat aluminium kast en geleiders.
  • Ingenieus spansysteem voor het doek.
  • U bepaalt zelf de lichtinval.

Mocht u interesse hebben, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.